A bold choice

Dit werk heeft iets krachtigs, iet van lef en durf.  Het voelt alsof ik Jean d’Arc ben en galopperend op mijn creatieve paard iedereen wil inspireren om je vrij te voelen en echt voor jouw eigen fun en vreugde te kiezen! 

Rood staat voor passie, voor daadkracht en er durven gaan staan.  Deze kleur vind je ook overvloedig terug in dit werk.  Tegelijkertijd vind je er ook groen wat staat voor mildheid, ten opzichte van jezelf en ten opzichte van de andere.  Turkoois is ook goed vertegenwoordigd en dat wordt vaak geassocieerd met creativiteit. 

Laat dit nu net allemaal thema’s zijn die ontzettend van toepassing zijn op de vrouw die ik vandaag en in deze fase van mijn leven ben.  Grappig hoe schilderen vanuit flow je kunnen spiegelen.Wat ik je gun, is dat ook jij jouw kleuren durft laten zien aan jezelf én de wereld! 

Handgeschilderd kunstwerk, mixed media, 100 x 120. Het is opgespannen op een metalen frame waarvan de zijkanten zijn meegeschilderd. Wordt geleverd met ophangsysteem, zo is het direct op te hangen.

EUR 2050,-

Purchase now

More info

Categorie
Radical Joy