The joy of an unknown destination

Tijdens het creëren zijn er van die momenten dat je voelt dat er zich iets nieuws aan het ontvouwen is. Je weet instinctief dat je als kunstenaar een nieuwe richting bent ingeslagen maar je hebt nog geen besef van waar dit creatieve pad naartoe loopt …

Het voelt alsof je door een dik, dicht bos loopt en dat je maar enkele meters ver kunt kijken. Het voelt als stil en vredig. Een dikke ochtendmist zorgt ervoor dat je zicht beperkt blijft tot hier en nu.

Zo voelt ook dit kunstwerk.

Misschien is het een metafoor voor het thema van dit jaar?
Daar kies ik bewust én voor het eerst om mezelf op de eerste plaats te zetten, om voor vreugde te gaan en die zotte lach gewoon helemaal toe te laten ook als zelf nog nog niet zeggen waar het naartoe leidt. Laat ze maar denken! Haha hoera!

Dit jaar ga ik voor Radical Joy!

En tegelijkertijd is dat ook een nieuw pad. Neehee, ik weet niet wat me het gaat brengen! Ik maak er wel allerlei mooie voorstellingen van in mijn hoofd maar het zal zich toch nog moeten tonen. Door de dichte mist van mijn verlangen naar meer vreugde ontvouwt het pad zich vandaag ook nog niet helemaal… ik blijf dus gewoon stappen….

We lopen allemaal ons eigen authentieke pad en we weten niet wat de toekomst gaat brengen. Ik heb alvast mijn intentie voor dit jaar aan de wolken vastgeprikt …

Wat ik jou gun is dat jouw verlangen voor dit jaar werkelijkheid mag worden

Handgeschilderd kunstwerk, mixed media, 80 x 120. Het is opgespannen op een houten frame waarvan de zijkanten zijn meegeschilderd. Wordt geleverd met ophangsysteem, zo is het direct op te hangen.

EUR 1475,-

Purchase now

More info

Categorie
Radical Joy