Moving on up

Elk jaar ga ik in stilte op een afgelegen plek zitten.  Ik neem de tijd en de verstilling die nodig zijn om te voelen welk thema dit jaar aandacht vraagt.  En elk jaar opnieuw sta ik versteld van de diepgang van het thema dat ik dan mag ontvangen.

Het raakt me dat ik dan mag gaan voelen wat dit thema met me doet en hoe dit zich dan in kleuren op doek vertaalt.  Het raakt me nog meer als ik ervaar dat ik ook jou kan raken in wat ‘het vrouwelijke’ in deze wereld vandaag nodig heeft.

Radical Joy was het kadootje en ik vroeg me verbaasd af of die Radical er nu écht bij moest staan.  Kon het ook niet gewoon ‘beautiful joy’ zijn?  Of ‘happy joy’?  Neeneen, de boodschap was duidelijk!  Toen we maanden later allemaal thuis zaten vanwege het Corona virus begreep ik pas ten volle waarom het woord radical en joy samen hoorden.  Voor het eerst werden we teruggeworpen op onszelf.  We zaten 24/7 alleen binnen onze vier muren.  Dat doet wat met je…

En toen begreep ik dat het mijn taak als kunstenaar is om de hoop hoog te houden.  Om radicaal voor vreugde en fun te durven gaan ook al zit het niet mee.  Om te kiezen voor het halfvolle glas en het vreugdevol zingen in deze bijzondere tijd toch te laten doorgaan.Die positieve energie zie je hier ook terug.  Opgewekte en felle tinten die je een boost geven. En bewegende energie…

Alles is steeds in beweging. Niets blijft zoals het vandaag is en, ja, er is altijd licht aan het einde van de tunnel.Wat ik je gun, is dat mijn ‘radical joy’ jou mag inspireren om ook ten volle voor jouw vreugde te gaan.

Handgeschilderd kunstwerk, mixed media, 100 x 120. Het is opgespannen op een metalen frame waarvan de zijkanten zijn meegeschilderd. Wordt geleverd met ophangsysteem, zo is het direct op te hangen.

EUR 2050,-

Purchase now

More info

Categorie
Radical Joy