En het is nu net op die magische plek dat deze creatie zich voor het eerste toonde.
Een canvas vol subtiele kleuren met een gouden randje. Energie op doek die jou de goesting geven om de vleugels aan te binden en gezwind af te duwen,
de hoogte in.

 

Penseelstreken die een regenboog vormen naar jouw dromen van morgen. Talrijke kleurrijke spatjes die je als feestelijke confetti begeleiden op jouw pad… en deze diptiek steelt sowieso de show.

 

Het straalt kracht, speelsheid en vreugde uit.

 

Ik creëerde dit voor de tentoonstelling ‘Vrouwen met Vleugels’ in het Cederhuis – die plek waar magische sieraden worden gemaakt.

 

Dit werk vol warmte en liefde is de kleurrijke bron waaruit jij elke dag uit kan putten. Het inspireert je om in je kracht te gaan staan, je vleugels aan te binden en te proeven van het vrije gevoel te vliegen.

 

En waar was die magisch plek?
Ergens in Grimbergen bestaat er een magische plek waar dromen uitkomen. Of neen, nog beter eigenlijk, waar jouw dromen worden gemaakt door twee prinsessen die de ziel van de ‘gouden draad’ begrijpen.

 

Zij spreken de taal van edelmetaal en weten als geen ander waar goud voor dient. Ze vertellen over prachtige oorden waar je edelstenen vindt met zo’n mooie kleuren dat je tweemaal met je ogen knippert.

 

Ze nemen je mee op verre reizen naar onbereikbare eilanden waar parels worden gezaaid.
Glinsterende vruchten nog nat van het zilte stromen, verwerken zij in een web van gouden draden tot een sieraad met een hartverwarmende gloed.

 

Deze twee goudsmid-feeën van Het Cederhuis zoeven gezwind langs al het moois in hun schatkamer, op zoek naar die ene schitterende steen die nét het verschil maakt en het juweel in al zijn perfectie volledig in balans brengt.

 

Hun juwelen tarten alle verbeelding en terwijl je je nog vergaapt aan de perfecte lijn van het ene juweel, lonkt de kleurencombinatie van het andere al. Hier op hun plek van creatie, waan je je in een wereld van duizend en één nacht.

 

Deze diptiek straalt warmte, speelsheid en vreugde uit. Ik creëerde dit voor de tentoonstelling.

 

Handgeschilderd kunstwerk, mixed media. Linnen doek opgespannen op metalen frame waarvan de zijkanten zijn ook beschilderd. Wordt geleverd met ophangsysteem, zo is het direct op te hangen.
EUR 2300,-

Purchase now

More info

Categorie
CarineVanHeeArt, Women with Wings