Vaak ga ik tijdens de voormiddag een wandeling maken met één van onze honden. Allebei meisjes met zwarte pels. Heerlijk vinden ze het en ik eigenlijk ook.

 

Als de lente start dan sta ik altijd in volle bewondering voor de veerkracht van de natuur. Frêle plantjes boren zich een weg door een dik bladerdek, knoppen barsten open en het bos gaat heerlijker ruiken. Je gaat er onbewust dieper van ademhalen.

 

Ik creëerde deze vliegende vleugels net op het tijdstip dat buiten alles in volle bloei kwam. Je voelt gewoon de kracht van de ontluikende natuur in dit energieke kunstwerk.

 

Eigenlijk toch ook wel een mooie metafoor voor het aanbinden van eigen vleugels. Ik voelde toen ook voor het eerst die innerlijke beslistheid om af te duwen, het vertrouwde achter me te laten, en de wolken als nieuwe speelruimte te gaan verkennen.

 

Met dit werk van de serie ‘Women with Wings’ wil ik alle vrouwen aanmoedigen om in hun kracht te gaan staan en hun ware kleuren te tonen. Ik wil ze inspireren om hun vleugels aan te binden en hen uit te nodigen om te proeven van het vrije gevoel te vliegen.

 

Niks voelt zo heerlijk als op de wind surfen en de vreugde te voelen van gedragenheid.

 

Handgeschilderd kunstwerk, mixed media. Linnen doek opgespannen op metalen frame waarvan de zijkanten zijn ook beschilderd. Wordt geleverd met ophangsysteem, zo is het direct op te hangen.
EUR 1750,-

Purchase now

More info

Categorie
CarineVanHeeArt, Women with Wings