Transform time and again

Zoals velen onder jullie wel weten heb ik een online cursus ‘Create your WoW’ waarin ik mensen helemaal meeneem in de wonderlijke wereld van creëren. Ik toon er stapje voor stapje hoe ik elke dag mijn kleuren op doek zet.

Soms kan het zo maar zijn dat je niet helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Dat de kleuren je niet toelachen of dat je werk niet de juiste energie uitstraalt. Ook al lijkt het voor 80% goed te zijn, die overige twintige procent zitten je in de weg. Wat nu?

Nadat ik deze vraag een aantal keer had gekregen leek het me een fijn idee om iedereen mee te nemen op een nieuwe ontdekkinigsreis. Ik wou ze uitnodigen om met dat werk terug aan de slag te gaan. Ja maar, hoe dan?

Ik nam zelf een schilderij uit mijn collectie waarvan ik dacht dat het misschien nog beter kon en ging aan de slag. Waar ik mezelf dan toe uitnodig is om naar een plek te gaan van niet oordelen. Om elke spontane impuls gewoon toe te laten. Om te vertoeven in de zone van ‘niet weten’.

Gewoon open staan voor elke impuls die in me opkwam en dan gewoon durven én doen. Tegelijkertijd voelde ik ook hoe kwetsbaar ik me daardoor opstelde en hoe kwelduiveltjes in mijn oor begonnen te fluisteren. Ik liet ze maar kwetteren…. en trok me er niets van aan.

En toen kwam dit schilderij in één dag tot uiting net omdat ik erin slaagde om in verbinding te blijven met wat op het doek aan het gebeuren was en uit mijn hoofd weg te blijven. Ik ben verliefd op wat zich hier heeft getoond. Het is gebouwd op het ‘oude’ schilderij wat het net dat ietsje meer diepgang en betekenis geeft. En tegelijkertijd is het ook helemaal nieuw!

Het lijkt wel een metamorfose van het leven. Je neemt altijd vroegere ervaringen mee op je levenspad en tegelijkertijd kan je elke keer opnieuw beslissen om jouw leven een andere richting uit te sturen. Die keuze ligt helemaal bij jou,

Handgeschilderd kunstwerk, mixed media, 100 x 120. Het is opgespannen op een metalen frame waarvan de zijkanten zijn meegeschilderd. Wordt geleverd met ophangsysteem, zo is het direct op te hangen.

EUR 2050,-

Purchase now

More info

Categorie
Radical Joy