Vaak creëren we omdat we er gewoon zin in hebben. We willen iets van binnen naar buiten laten stromen en dat liefst op een zo vrij mogelijke manier. Maar soms voel je diep vanbinnen iets zitten, iets wat zich roert en eigenlijk ook wel wat zuurstof nodig heeft. En misschien wil dat ‘iets’ zich ook wel laten zien?

 

Dit kunstwerk ontstond toen ik samen met een mooie mens en vriend aan het creëren was in de tuin. Ik voelde me ontspannen en kon gemakkelijk mijn flow gewoon toelaten ook al stonden we bijna naast elkaar te werken in het midden van de tuin.

 

Ik voelde het diepe vertrouwen in me dat dit proces me vaak geeft. Ik zat boordevol energie en voelde ook een soort van besliste daadkracht en dat liet zich allemaal zien.
Op het eind van die maandag weerspiegelde het doek deze verrassende kleurencombinaties, een beweeglijke energie en een aanstekelijke opgewektheid.

 

En ik besefte terug dat wat zich in je aan kleuren bevindt, steeds een uitzonderlijk mooie verrassing is en eigenlijk een groot cadeau aan jezelf.
EUR 2450,-

Purchase now

More info

Categorie
CarineVanHeeArt, Inner Source